Kies voor inbouwspots badkamer

De badkamer. De ruimte in je huis waar je ongemerkt meer tijd doorbrengt dan je verwacht. In de badkamer zorg je goed voor jezelf. Je wast, doucht of baddert daar. Je droogt je af, smeert je in, kamt je haren en doet je make-up. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een echt luxe badkamer. Een badkamer die voorzien is van alle gemakken. Maar wat vergeten de meeste mensen? Het licht! Terwijl een goed verlichte badkamer echt wel belangrijk is. Inbouwspots badkamer zijn de perfecte oplossing. Je kunt deze inbouwspots richten op de plek waar je meer licht wilt. En vaak kun je inbouwspots badkamer ook nog dimmen.
Inbouwspots badkamer

Waarom zou ik kiezen voor inbouwspots badkamer?

Er is toch niets mis met een gewone lamp? Nee joh, als jij een gewone lamp of plafonnière wilt ophangen in de badkamer is er niemand die je tegenhoudt. Maar als je slim bent, kies je voor inbouwspots badkamer. Een badkamer lijkt altijd schoon, maar kan best een stoffige ruimte zijn. In combinatie met de stoom vanuit het bad of de douche blijft dat stof overal plakken. En reken maar dat dat je gaat storen. Iedere dag de lampen poetsen is natuurlijk geen goed idee. Met inbouwspots heb je dat probleem alvast niet.

Inbouwspots nemen minder ruimte in

Kijk, als ik een lamp ophang in mijn badkamer is er verder niks aan de hand. Ik ben net 1,65 m en ik loop overal onderdoor. Mijn vriend daarentegen is bijna 2,00 m. Het gebeurt dus nogal eens dat hij (letterlijk) tegen de lamp loopt. Door inbouwspots te gebruiken kan ook hij zijn gang gaan in de badkamer, zonder dat hij steeds hoeft te bukken of zijn hoofd stoot.

Inbouwspots geven een moderne uitstraling

Dat is natuurlijk niet altijd een goed idee. Als jij een landelijke/romantische badkamer hebt, kan het zijn dat je het licht uit de inbouwspots badkamer te modern of te hard vindt. Maar dan kom je bij de dimbare spots en ben je er toch blij mee. Moet je schoonmaken of je make-up aanbrengen? Dan zet je het licht vol aan. Ga je romantisch in bad of uitgebreid onder de douche? Dan dim je de spots om precies die sfeer te creëren die jij voor ogen had toen je de badkamer ontwierp.