Na je examens goedkoop vakantie naar Turkijke

Heb jij de laatste tijd heel hard geleerd voor jouw examens en ben jij nu geslaagd, dan heb jij wel een vakantie verdiend voordat jij gaat werken of aan jouw vervolgopleiding begint. Iedereen heeft het af en toe nodig om tussendoor even op te laden. Jij hebt dit nu dubbel en dwars verdiend! De meeste studenten hebben wel een bijbaantje, maar verdienen daar natuurlijk niet erg veel mee, daarom is een vakantie naar een goedkoop land perfect. Turkije is een land wat dan heel erg geschikt is.

All inclusive vakantie Turkije

Als jij naar een hotel in bijvoorbeeld Spanje gaat, dan betaal je voordat je op vakantie gaat jouw vliegticket en de kosten voor het hotel. Als jij daar bent, komen er nog veel extra kosten bij voor onder andere het eten. Je weet vooraf dus nooit hoe duur een vakantie zal worden. Dit is niet ideaal voor studenten. Als jij op vakantie naar Turkije gaat, is dit compleet het tegenovergesteld, want hier zijn namelijk vooral all inclusive hotels te vinden. Als jij zo’n hotel boekt, weet jij precies waar je aan toe bent. Voordat jij op vakantie gaat, heb jij dan jouw vliegticket en hotel betaald, maar dat is niet het enige. Je hebt namelijk ook al jouw maaltijden en drankjes al betaald. Hiervoor hoef je dus geen extra kosten meer te maken tijdens jouw vakantie. Ideaal! Het is wel goed om vooraf even goed na te kijken wat er onder het all inclusive verstaan wordt. In elk hotel gelden er andere regels. Uiteraard geldt voor alle hotels dat alle maaltijden inbegrepen zijn, tussendoor kan je vaak ergens een ijsje of wat lekkers krijgen en ook de niet-alcoholische drankjes zijn inbegrepen. Waar je bijvoorbeeld op moet letten, is welke alcoholische drankjes wel of niet inbegrepen zijn.

Goedkoop winkelen in Turkije

Als jij op vakantie in Turkije bent, is dit ook een mooie gelegenheid om even te gaan shoppen in een van de mooie winkelstraten of bazaars. Hier kan je erg voordelig winkelen. Zij verkopen veel merkkleding, merktassen, etc. De prijzen liggen hier veel lager dan in Nederland. Je kunt hier dus mooi een nieuwe garderobe kopen. Let er wel op dat je niet te veel koop, anders heb je straks te veel bagage en dan moet je bijbetalen en dan is het dus niet meer zo voordelig. Als jij spullen wilt kopen in Turkije is het verstandig om altijd af te dingen en dus nooit de eerste vraagprijs te betalen, want dan betaal je altijd te veel.

In Turkije zijn de hotels dus niet alleen goedkoop, maar ook kan je hier goedkoop winkelen. Als je hier op vakantie gaat, is het dus een win win situatie! Leuk toch? Fijne vakantie en daarna veel succes met jouw vervolgopleiding of nieuwe baan!